You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI Suomi Ltd Oy

Lyhyesti

PERI Suomi Ltd Oy on perustettu vuonna 1993, ja se on kokonaan saksalaisen PERI GmbH:n omistama tytäryhtiö.

PERI Suomi vuokraa ja myy emoyhtiön valmistamia betonimuotti-, tuenta- ja telinejärjestelmiä sekä näihin liittyviä oheistuotteita ja palveluita. Yrityksessä työskentelee vuonna 2018 noin 90 työntekijää. 

PERI Suomi ei itse valmista mitään tuotteita, vaan huolehtii ainoastaan niiden myynnistä ja vuokrauksesta markkina-alueellaan. Lisäarvopalveluita yritys tuottaa mm. esikasaamalla työmaille meneviä betonimuotteja omissa tiloissaan. PERI Suomi tarjoaa kattavan myyntiorganisaation sekä suunnittelun, jotka yhdessä rakennustyömaan pääurakoitsijan sekä betonimuottiurakoitsijan kanssa pyrkivät löytämään parhaan mahdollisen toteutuksen työmaakohteissa. 

PERI Suomen toimintaideologiana on tarjota asiakkailleen laadukkaita ja kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja. Toiminta ei siis perustu ainoastaan tuotteiden vuokraamiseen tai myymiseen.

PERI Suomi järjestää koulutuksia omissa tiloissaan Hyvinkäällä. Koulutuksen sisältö määritellään asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan. Koulutukseen voidaan sisällyttää sekä teoriaa että käytännön harjoituksia eri järjestelmistä. Myös erilaiset asiakastilaisuudet on mahdollista järjestää Hyvinkään toimistolla.

Brändi

  • Tuote: Laatu - Tehokkuus - Käytettävyys
  • Ammattitaito
  • Asiakaslähtöinen ajattelu
  • Kokonaisuus