Visit our exhibition hall to see and get hands-on with our formwork and scaffolding systems

PERI - Yritys

Vuonna 1969 perustettu PERI on yksi maailman suurimmista muotti- ja telinevalmistajista maailmassa. Yrityksen päätoimipaikka toimistoineen ja tuotantotiloineen sijaitsee Weissenhornissa, Etelä-Saksassa. Tytäryhtiöitä on yli 65 maassa ja logistiikkakeskuksia yli 160 kpl ympäri maailman. Vuonna 2023 yrityksen palveluksessa työskenteli yli 9 100 työntekijää liikevaihdon ollessa 1,846 miljardia. Yrityksen nimi "PERI" tulee kreikankielisestä prepositiosta tarkoittaen vapaasti suomennettuna "ympäri". 

 

PERI kansainvälisesti

PERI:llä on kokemusta yli 50 vuoden ajalta: Suuret innovaatiot ja varhainen kansainvälistyminen ovat syitä menestykseen maailmalla. Asiakaslähtöisyys, laatujärjestelmät ja kokemus keräävät luottumusta, jonka ansiosta yritys on johtava maailmanlaajuinen brändi. 

Kansainvälinen PERI  – yli 100 toimipistettä ympäri maailman 

Palvelemme asiakkaitamme toimipisteestä käsin lähes jokaisessa maassa. Keräämme asiantuntemusta, kokemusta ja tietotaitoa kaikenlaisista kohteista kansainvälisesti, ja jaamme tämän kaiken asiakkaidemme kanssa. Paikalliset oivallukset lisäävät tietämystä kansainvälisesti - tuloksena tehokkaat, laadukkaat ja turvalliset rakennusprosessit. 

  • Työntekijät
  • Liikevaihto
Kestävä kehitys

Perusperiaatteena kestävyys - kehittämisestä kuljetukseen

Kestävyys-ajattelulla on tukeva paikka liiketoimintaprosesseissamme. Tuotekehitys on jo keskittynyt saavuttamaan parhaan mahdollisen käyttöasteen, ja tällä tavoin lisäämään taloudellisuutta. Raaka-ainevalinnat sekä valmistus toteutetaan kestävyys-periaatetta noudattaen - esimerkiksi puutavara tulee pääosin sertifioiduilta alueilta. 

Uudet teknologiat ja tehokkaat tuotantoprosessit takaavat parhaan laadun ja pitkä käyttö-iän PERI-järjestelmille. Tällä puolestaan on positiivinen vaikutus resurssien kulutukseen. Logistiikka suunnitellaan optimaalisesti, jotta kuljetusmatkat pysyisivät mahdollisimman lyhyinä.  

Biovoimalaitos Weissenhornissa on merkkinä kestävyys-toiminnoista PERI:llä.  

From wood shavings power and heat are generated in the power plant which contributes a significant part of the used energy mix at the production facilities.

Kestävän kehityksen raportti

Kestävän kehityksen raportissamme osoitamme, miten lähestymme kestävää kehitystä.
Raportoimme avoimesti ja läpinäkyvästi siitä, missä tilanteessa olemme tällä hetkellä, millä aloilla voimme ja meidän on parannettava, sekä mitä konkreettisia kestävyystavoitteita PERI on asettanut itselleen keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä.