Ura PERI:llä

Työmahdollisuuksia ympäri maailman

 

Hae mukaan PERI-tiimiin!

Tilaustenkäsittelyn asiantuntija

Hyvinkää

Haemme Tilaustenkäsittelyn asiantuntijaa Order Management -tiimiimme. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä, monipuolisten, vaihtelevien ja haastavienkin työtehtävien parissa. Toki myös rutiinit ovat osa työtä, toivomme että koet ne vaihteluna, joka tarjoa ajoittain hektiseen työhön vastapainona tuttuutta ja joustavuutta.

Asiantuntijan tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi tilaustenkäsittelyn, laskutuksen ja ostojen osalta, sekä toimimaan myyntimme tukena. Tiimissäsi on toinen osaava tilaustenkäsittelyn asiantuntija, sekä neljä muuta kollegaa, joten yksin ei töitä tarvitse missään vaiheessa tehdä.

Toivomme sinulta

 • Kokemusta tilaustenkäsittelystä ja laskutuksesta
 • Soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi tms.)
 • Tietoteknistä osaamista

Tärkeintä meille kuitenkin on, että olet hyvä tiimipelaaja ja työskentelyotteesi on asiakaslähtöinen. Työskentelykielenämme on suomi, mutta konsernimme virallisen kielen ollessa englanti, työtehtävien hoitaminen edellyttää riittävää englannin kielen taitoa.

Monipuolisen tehtävän lisäksi, tarjoamme reilun palkan sekä hyvät henkilöstöedut. Meillä on käytössä lounasetu, täysimääräinen liikunta- ja kulttuurietu sekä työterveyshuollon päälle tuleva työkykyvakuutus. Tarjoamme myös laajasti erilaisia työkaluja itsensä kehittämiseen. 

Pääkonttorimme sijaitsee Hyvinkäällä, mutta meiltä löytyy toimistot myös Espoosta sekä Haukiputaalta. Toki yrityksessämme on käytössä myös osittainen etätyö.

Mielenkiintoisen tehtävän ja työsuhde-etujen lisäksi sinua odottaakin erittäin mukava ja osaava tiimi sekä lämminhenkinen työyhteisö!

Mikäli tämä kuulostaa sinun paikaltasi, lähetä hakemuksesi sekä CV - tai vaihtoehtoisesti linkki Linkkari-profiiliisi - sekä palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi@peri.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, mutta haethan viimeistään 24.6.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Antero Rapeli (Head of Transportation & Order Management)
Puh. 050 570 1036.

PERI Suomi Ltd Oy

Aina on tilaa osaajille!

Vaikka tällä hetkellä muita työpaikkailmoituksia ei ole julki, voit tehdä avoimen työhakemuksen, ja lähettää sen osoitteeseen rekrytointi@peri.fi. Voimme näin ottaa yhteyttä sinuun, ja mahdollisesti keskustella lisää.

Verkkohakemuksien tietosuojakäytäntö

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt samalla alla olevan verkkohakemuksien tietosuojakäytännön. 

Henkilöstöedut

Uskomme, että työntekijät tulisi palkita kovasta työstään ja panoksestaan. Seuraavassa on joitakin henkilöstöetujamme:
PERI Suomi

Henkilöstövideo

PERI ei ole pelkkä työpaikka – se on yhteisö, jossa arvostetaan osaamista, luovuutta ja tiimityötä.

Vahva sitoutumisemme työntekijöiden hyvinvointiin ja ammatilliseen kasvuun näkyy monin tavoin: aina kattavista koulutusmahdollisuuksista kansainvälisen uran luomiseen!

 

 • Henkilöstövideo
  #weareperi
 • PERI-henkilöstötarinat -videosarja
  PERI-henkilöstötarinat -videosarjassa pääset kuulemaan kolmen työntekijämme mietteitä työskentelystä PERI:llä, heidän urakehityksestä, sekä työn ja vapaa-ajan yhdistämisestä. Ensimmäisessä jaksossa tutustumme suunnitteluinsinöörinä toimivaan Jani Hukkaseen.
 • PERI-henkilöstötarinat -videosarja
  Toisessa jaksossa Teemu Sisso kertoo työstään operaatiopäällikkönä, sekä muun muassa PERI:n tarjoamista kansainvälisistä uramahdollisuuksista.
 • PERI-henkilöstötarinat -videosarja
  Kolmannessa jaksossa tutustumme Jaakko Kullakseen, joka toimii aluemyyntipäällikkönä Pohjois-Suomessa.

#weareperi