PERI kehittää digitaalisuutta rakennusalalla. Tutustu sovelluksiimme ja työkaluihimme!

PERI Suomi Ltd Oy


PERI Suomi Ltd Oy on perustettu vuonna 1993, ja se on kokonaan saksalaisen PERI SE:n omistama tytäryhtiö.

PERI Suomi vuokraa ja myy emoyhtiön valmistamia betonimuotti-, tuenta- ja telinejärjestelmiä sekä näihin liittyviä oheistuotteita ja palveluita. Yrityksessä työskentelee vuonna 2024 noin 100 työntekijää. 

PERI Suomi ei itse valmista mitään tuotteita, vaan huolehtii ainoastaan niiden myynnistä ja vuokrauksesta markkina-alueellaan. Lisäarvopalveluita yritys tuottaa mm. esikasaamalla työmaille meneviä betonimuotteja omissa tiloissaan. PERI Suomi tarjoaa kattavan myyntiorganisaation sekä projektinhallinnan ja suunnittelun, jotka yhdessä rakennustyömaan pääurakoitsijan sekä betonimuottiurakoitsijan kanssa pyrkivät löytämään parhaan mahdollisen toteutuksen työmaakohteissa. 

PERI Suomen toimintaideologiana on tarjota asiakkailleen laadukkaita ja kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja. Toiminta ei siis perustu ainoastaan tuotteiden vuokraamiseen tai myymiseen.

PERI Suomi järjestää koulutuksia omissa tiloissaan Hyvinkäällä. Koulutuksen sisältö määritellään asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan. Koulutukseen voidaan sisällyttää sekä teoriaa että käytännön harjoituksia eri järjestelmistä. Myös erilaiset asiakastilaisuudet on mahdollista järjestää Hyvinkään toimistolla.

Brändi

  • Tuote: Laatu - Tehokkuus - Käytettävyys
  • Ammattitaito
  • Asiakaslähtöinen ajattelu
  • Kokonaisuus
PERI - Kumppanisi kaikkeen rakentamiseen

PERI Suomen pääkonttori

Alla olevista kuvista näet Hyvinkään toimintakeskuksemme kehityksen.

Historia

Projekteja vuosien varrelta

Tänä päivänä

Autamme rakentamaan

Katso videolta

✅ Kaikissa kohteissa.
✅ Kaikissa olosuhteissa.
✅ Asiantuntemuksella.
✅ Katse tulevaisuudessa.
✅ Asiakas edellä.