You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI – perheyritys 

Teemme rakentamisesta tehokkaampaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Parhaan palvelun tarjoaminen asiakkaille puskee meitä eteenpäin päivittäin. Modernina perheyrityksenä olemme markkinajohtaja muotti- ja telinejärjestelmissä.

Olemme ylpeitä tästä. Ainutlaatuinen yrityskulttuurimme toimii perustana menestyksellemme.

Menestyksen on mahdollistanut monien yksilöiden erinomainen tekeminen. Pohjana toimii aina toisten kunnioittaminen ja luottamus. 

Tähtäämme maailmanlaajuiseen kasvuun. Tavoitteenamme on menestyä. Jaetut ideamme ja asenteemme tukevat niitä perusarvoja, joiden pohjalta Artur ja Christl Schwörer perustivat yrityksen vuonna 1969.

Nämä arvot ovat vuosien varrella kehittyneet yrityksen identiteetiksi. Haluamme nyt jakaa ne kanssasi.

Menestystä ei koskaan voida pitää itsestäänselvyytenä; päivä päivältä se on ansaittava uudestaan. Arvomme, menestystekijämme ja selkeä strategiamme muodostavat perustan ja ohjaavat meitä, kun jatkamme PERI-menestystarinan kirjoittamista.

Mihin pyrimme: Visiomme

Pyrimme olemaan johtava kumppani kaikissa muotti- ja telinekohteissa – ympäri maailman.

Mitä olemme: Missiomme

Teemme rakentamisesta tehokkaampaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Parhaan palvelun tarjoaminen asiakkaille puskee meitä eteenpäin päivittäin.

Mihin uskomme: Arvomme

PERI:n menestys perustuu vahvoihin arvoihin. Artur Schwörerin ja hänen työtovereidensa yrittäjähenkisyys auttoi saamaan ensimmäiset asiakkaat. PERI-tiimin luotettavuus nosti luottamusta asiakkaiden keskuudessa, mikä auttoi meitä saamaan lisää yhteistyösopimuksia. Työntekijöiden avoimuuden kautta opimme toisiltamme, ja kasvoimme kansainvälisesti. Intohimon kautta löydämme parhaat ratkaisut projektin alusta loppuun saakka. 

Nämä samat arvot ohjaavat myös tulevaa toimintaamme. Jokainen työntekijä edesauttaa PERI:n menestystä elämällä päivittäin näiden yritysarvojen mukaisesti, näyttäen esimerkkiä ja viemällä niitä eteenpäin uusille työtovereille.

Neljä termiä kuvaavat jokaista arvoa yksityiskohtaisemmin.

Yrittäjähenkisyys

Oma-aloitteisuus
Rohkeus
Menestyshakuisuus
Vastuuntuntoisuus

Luotettavuus

Suoraselkäisyys
Ahkeruus
Aitous
Reiluus

Ennakkoluulottomuus

Huomaavaisuus
Tiedonhaluisuus
Kunnioittavuus
Nokkeluus

Intohimoisuus

Kunnianhimoisuus
Omistautuneisuus
Luovuus
Työnsä hoitaminen

Mikä vie meitä eteenpäin: Menestystekijämme

Menestystekijämme vahvistavat meitä kovan kilpailun keskellä maailmanlaajuisesti. Me työstämme menestystekijöitämme joka päivä. Asiakas on aina pääpainopisteenämme - myös he, joiden kanssa emme vielä ole tehneet yhteistyötä. Haluamme olla innovatiivisia, ja toimia asiakkaidemme hyödyksi.

Perheyrityksenä oleminen tekee meistä vahvoja: Olemme itsenäisiä, ja  voimme tehdä pitkän aikavälin päätöksiä säilyttämällä PERI-hengen. Kannattava kasvu ja rahallinen vakaus mahdollistaa meidän pitkän aikavälin investoinnit tulevaisuuteen. Meidän on työskenneltävä taloudellisesti ja tehokkaasti  - yhdessä.

Asiakkaamme asettama luottamus ajaa meitä toimimaan jatkuvasti korkealla laadulla. Tämä koskee sekä tuotteitamme että työntekoprosesseja. Tiimimme henki on avaintekijänä sekä tänään että huomenna.

Asiakaslähtöisyys

Asiantuntemus ratkaista ongelmat
Asiakaskeskeisyys
Kansainvälisyys
Paikallisuus

Innovaatiokyky

Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen
Alan asiantuntemus
Loistavat tuotteet
Trendien luominen

Perheyritys

Pitkäaikainen suuntautuminen
Vakaa taloudellinen tilanne
Itsenäisyys
Sydämellisyys

Korkea laatu

Loistavat työntekijät
Yhteishenki
Tehokkaat prosessit
Erinomaiset tuotteet