Architerctural Concrete

Puhdasvalubetoni

Nykyaikaiset mahdollisuudet arkkitehtuurissa

Kun on kyse henkeäsalpaavista korkeuksista tai äärimmäisen haastavista muodoista ja rakenteista, arkkitehtien visiot museoiden, konserttisalien, stadioneiden tai siltojen toteuttamisessa asettavat korkeimmat mahdolliset haasteet rakennusteollisuudelle ympäri maailmaa.

Monissa tapauksissa arkkitehtoninen puhdasvalubetoni on nykyaikainen ratkaisu, oli kyseessä rakennustekniset, taloudelliset tai esteettiset syyt.

PERI tarjoaa asiakkailleen rakennusteollisuudessa käytännöllistä apua ja tukea: valinta, suunnittelu ja projektin vaatimuksiin sopivien muottilevyjen ja järjestelmien toimittaminen. PERI toimittaa oikean muottiratkaisun kaikille puhdasvalupinnoille - vakiojärjestelmistä erikoistoteutuksiin. Parhaat ratkaisut nousevat yleensä läheisestä yhteistyöstä, jossa ovat mukana arkkitehdit, urakoitsijat ja PERI:n suunnittelijat. 

   

Esimerkkiprojekteja

Tämän päivän rakenteiden suunnittelu ja rakentamismenetelmät mahdollistavat vaikuttavien arkkitehtonisten konseptien toteuttamisen. Täällä haluamme esitellä projekteja, joissa betonipinnat ovat esillä monin eri tavoin. 

  • UCL East, London
    Watch our project insight video.
MAXXI - Museo nazionale delle arti del XXI secolo, Rome, Italy - This extraordinary structure is characterized by twisting reinforced concrete walls which reach heights of up to 14 m.

Haluatko lisätietoa puhdasvalupinnoista PERI-ratkaisuilla?

Soita 010 8370 700!

Klikkaa