You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Concrete Sensor Technology from PERI UK
 
PERI InSite Construction -lämpötilasensorit
 
PERI InSite Construction -lämpötilasensorit
 
Muotin oikea-aikainen purku

PERI InSite Construction -lämpötilasensori mittaa betonin lujuutta ja auttaa välttämään ennen aikaista muotin purkua, sekä kaikenlaisia jälkitöitä.

Jos muotti puretaan liian aikaisin, voi se aiheuttaa halkeamia betoniin, mikä vaikuttaa rakenteen kokonaislujuuteen ja eheyteen.

PERI InSite Construction -lämpötilasensorin avulla määritetään reaaliaikaisen datan avulla optimaalinen purku-aika. Purkutoiminnot voidaan suorittaa aikaisemmin, jolloin tarvittavan muottimateriaalin määrää voidaan vähentää.Faktoja

  • Reaaliaikainen data ihanteellisen purkuajan löytymiseksi
  • Muotin purku voidaan suorittaa aikaisemmin
  • Betonin lämpötilaa voidaan seurata olematta itse edes työmaalla paikanpäällä

Tieto tarkoista lukemista riippumatta siitä, missä olet

Sensori mittaa lämpötilan betonin eri kohdissa ja siirtää tiedot automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että massabetonin ja talvibetonin lämpötila voidaan määrittää suoraan mistä tahansa - esimerkiksi toimistosta. Näin varmistetaan, että betonin lämpötila ei putoa vaaditun alapuolelle.

Asetuksia hallitaan PERI InSite Construction -sovelluksessa. Hälytystoiminto ilmoittaa käyttäjälle, kun kahden mittauspisteen lämpötila tai lämpötilaero ylittää tai laskee alle asetetun arvon.

Digitaalisen tekniikan avulla kaikki tiedot ovat käytettävissä ja tallennettavissa yhdelle alustalle, mikä poistaa kaikki aikaa vievät manuaaliset kirjaukset.


PERI Suomen yhteyshenkilö

Projekti-insinööri

Olli Piipponen
puh 010 8370 729
gsm 040 7260 729

etunimi.sukunimi@peri.fi