You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Logistiset palvelut

Yleistä

Tarjoamme laadukkaat logistiset palvelut projektin ensimmäisestä toimituksesta viimeiseen palautukseen: tiivis verkostomme takaa sujuvat kuljetukset kaikkiin projekteihin.

Lisäksi PERI:n myyntihenkilöt toimivat paikan päällä työmailla tarvittaessa varmistamassa kaluston optimaalisen hyödyntämisen projektin alusta alkaen.


Puhdistus ja korjaus

PERI:n ammattimainen elementtien korjaus on koulutetun ja taitavan henkilökunnan valvomaa ja suorittamaa, jossa käytetään korjaustyöhön tarkoitettuja koneita ja laitteita.

Yksilöllinen
Tarvittavien palveluiden määrittely PERI:n asiantuntijoiden kanssa

Ammattitaitoinen korjauspalvelu
Viimeisintä teknologiaa hyödyntäen

Nopea prosessi
Sujuvat toiminnot ja palautukset PERI:n palveluverkoston avulla


Vuokravarasto

Paras kalusto oikeilla määrillä, oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan

Asiakas määrittää normaalisti rakentamisen aikataulun, ja niin ollen se on yleensä hyvin tiukka. Tästä johtuen työmaahenkilöstö joutuu usein työskentelemään suuren paineen alaisena saavuttaakseen tavoitteensa. Työnjohtajat tarvitsevat siksi luotettavaa ja varmaa yhteistyökumppania.

PERI:llä on kansainvälisesti yli 120 vuokravarastoa ympäri maailman - siksi pystymme toimittamaan asiakkaillemme tuotteita luotettavasti, nopeasti ja joustavasti. Paikallisissa toimintakeskuksissamme takaamme laajan valikoiman erilaisia muotti- ja telinepalveluita.

Optimaalinen varasto
PERI:llä on vuokravarastoja ympäri maailman

Turvallinen kuljetus
Standardipakkausten, kuten kehikoiden, häkkien ja lavojen avulla

Keskeytymätön rakennusaika
Vuokravarastojemme joustavuuden ansiosta

Vesa Helkiö
Vesa Helkiö
Työpäällikkö

”Jo urakan tarjousvaiheessa tehtiin varsin perusteelliset telinesuunnitelmat, joita sitten urakan saatuamme jalostettiin. Näin kustannukset pysyivät lasketuissa ja logistiikka hallinnassa. Kaikki tämä korostui tässä urakassa, jossa telinetöiden osuus niin kustannusten kuin aikataulunkin osalta edusti 20 % koko hankkeesta. Yhteistyö PERI:n asiantuntevan henkilöstön kanssa sujui hyvin ensimetreistä lähtien. Viimeinen vaihe oli logistiikan ja työturvallisuuden kannalta yksi haastavimmista: 35 m korkeiden ja 25 m halkaisijaltaan olevien telineiden ja sääsuojan purku, joka kesti noin 3 viikkoa.”

Projektiraportti