You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

RCS MP -lastaustasot

Yleistä

RCS MP -lastaustasot palvelevat nopeasti ja turvallisesti muottien ja muiden materiaalin siirroissa korkeissa rakennuksissa. Lastaustasot, joiden tasot ovat terästä, voidaan ankkuroida laattaan tai puristaa MULTIPROP-holvituilla kahden kerroksen väliin. Yhtenäinen kaideratkaisu yhdessä lisänä asennettavan telineputken kanssa takaavat turvalliset olosuhteet, kun materiaaleja siirretään.

RCS-kiipeävä järjestelmä

Joustavasti sijoitettavissa ja kiinnitettävissä rakennukseen
Taso voidaan sijoittaa rakennuksen sivuille vapaasti riippumatta siitä käytetäänkö laatta-ankkurointia vai kahden kerroksen väliin puristamista.

Kauttaaltaan turvallinen
LPS-verkkokaiteiden lisäksi turvallisuus on huomioitu myös tason rihlalevyissä, joiden päällä voi kävellä liukastumatta.

Nopea asennus
Tasot toimitetaan esikasattuna, kaide-elementit on helppo asentaa ja varmistaa pultein työmaalla.


Tekniset tiedot

  • RCS MP 375 -lastaustaso, jossa tason pituus on 3.75 m, holvitukien ja holvikasettijärjestelmän siirtoihin
  • RCS MP 550 -lastaustaso, jossa tason pituus on 5.50 m, suurempien pöytämuottien siirtoihin
  • RCS-tukiprofiilin ankkurointi kiipeilyankkureilla tai sidonta betonilaatan läpi DW 15 -sidepulteilla; tai vaihtoehtoisesti, puristamalla tukirakenne kahden kerroksen väliin MULTIPROP-holvituilla
  • Minimi vapaa leveys on 2.52 m; puristetussa versiossa vapaa leveys voidaan suurentaa 3.00 m:iin holvitukien alla käytettävien teräsjäykisteiden avulla.

Asennusohjeen RCS MP -lastaustasoista voit ladata tästä