You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

MULTIPROP-tukitornin mitoitustyökalu

Yleistä

MULTIPROP-tukitornin mitoitustyökalu auttaa määrittämään tukitornien sallitut kuormitukset. Käyttäjät tunnistavat nettipohjaisella työkalulla helposti, nopeasti ja tarkasti sallitut jalkakuormat tai optimaalisen tuentarakenteen. Tulokset perustuvat testiraporttiin: S-N/040361 täydennettynä: S-N/100134 ja S-N/120134 (Bavarian State Trade Agency, LGA) ja PERI:n testituloksiin. 

MULTIPROP Shoring Tower Configurator


Kuvaus

Kun laskentatyyppi on valittu, määrittelee käyttäjä halutun tuennan ja työkalu laskee tulokset. Tämä sisältää kuvauksen järjestelmästä, MULTIPROP-tukitornin rakennetyypin ja sallitut jalkakuormat Fv kN:na, vastaavat tukien jatkopituudet, eri osien lukumäärän sekä tarvittaessa optimaalisen osalistan.

Lomake on saatavilla PDF-muodossa, joka on helppo tulostaa tai lähettää eteenpäin sähköpostina. Rakennustapaselostus sisältyy myös tähän yhteenvetoon. 

Työkalu mahdollistaa vertailevat tulokset eri tuotteiden välillä tuulikuormat huomioon ottaen. Se on käytettävissä 1,95 m - 14,90 m korkeisiin torneihin.


Standardi

Laskelmat perustuvat Euroopan standardiin DIN EN 12812 "Falsework - Performance requirements and general design" sisältäen kansalliset liitteet. Tämä säätelee muiden asioiden lomassa tuentarakenteiden vaatimuksia ja sovelluksia, sisältäen menettelytavat niiden suunnitteluun

Laskentatulosten perusteet

MULTIPROP-tukitornin mitoitustyökalun perustana on: Bavarian State Trade Agency (LGA) testiraportin numero S-N/040361 päiväyksellä 26.10.2005 täydennettynä: S-N/100134 ja S-N/120134, ja tulostiedot PERI MULTIPROP-tukitornijärjestelmästä. Ne on saatavilla järjestelmän asennusohjeista.  

Tietämys standardeista sekä terminologiasta on tarpeen käytettäessä MULTIPROP-tukitornin mitoitustyökalun tuloksia. 

Lisätietoja

  • Testiraportti: LGA S-N/040361 täydennettynä: S-N/100134 and S-N/120134
  • MULTIPROP-tukitornin asennusohjeet 
  • Tuotestandardi perustana DIN EN 12812:2008-12
  • PERI-taulukot 2014

Support

Questions regarding the use of the individual PERI apps and / or web-based applications can be sent by email to the following address:

apps-tools.service@peri.de