You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI UP Flex -tuenta

Yleistä

Joustava - Turvallinen - Nopea

Säädettävä 
Tukitorneista monimutkaisiin kantaviin rakenteisiin, sovitettavissa lähes kaikkiin muotoihin sekä kuormiin

Joustava
Kaikkiin kolmeen suuntaan yhdenmukaisella ruutumitoituksella

Vakaa 
Voidaan siirtää suurina yksikköinä nosturilla jäykkien juoksuliitosten vuoksi

Yhteensopiva
PERI-muottijärjestelmien kanssa kuormien siirtojen osilta

PERI UP Flex on telinejärjestelmä monenlaisiin projekteihin. Tuennat on ratkaistu keveiden telineosien avulla kustannustehokkaasti. Järjestelmän 25 cm ja 50 cm ruutumitoitus mahdollistaa täydellisen mukautumiskyvyn eri toteutuksille sekä kuormille.

PERI UP -tukitornit on tyyppitestattu 21,89 m saakka - lisäksi kaksi säätökehää tornin keskellä.


Tekniset tiedot

  • Tyyppitestattu vapaasti pystytettynä 8,39 m saakka, ylhäältä tuettuna jopa 21,89 m saakka (22,34 m tukitornin säätökehillä)
  • Tukitorni lisärungoilla tai runkoyksiköillä suurille pysty- tai vaakakuormille
  • Projektikohtainen suunnittelu kaikille rakenteille sekä kuormituksille

Jakokehys / Säätökehys

Säätökehän asennus perustuu yhdensuuntaisiin tukitorneihin, joissa vinositeet toimivat vaakavoimien siirtäjinä. Säätökehän puitteissa järjestelmä ei pääsääntöisesti tarvitse lisätuentaa vaakakuormille. Tyypillinen kohde tälle lisätoiminnolle on siltatyömaa.

PERI UP Flex on todella mukautuvainen, kun kyseessä on kolmensuuntainen tuentaratkaisu. Jalkojen paikat voidaan täsmäyttää täysin työmaan vaatimusten mukaan. Suuret kuormitukset voidan siirtää yhtä helposti kuin pienemmätkin. Säädöt monimutkaisempiin kohteisiin saadaan toteutettua vakio-osilla helposti lyhyessä ajassa. Juoksuliitosten jäykkyys pitää telineen kasassa, ja suuriakin yksiköitä voidaan siirtää nosturilla tai pyörillä. Yksiköt voidaan esiasentaa maassa, ja myöhemmin liittää toisiinsa suureksi kokonaisuudeksi. Työtasot muotitustoiminnoille, sekä kulkutiet voidaan integroida tukitorniin tasojen ja portaiden asennusten kautta.