You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI Weissenhornissa

Pääkonttori, tuotanto- ja varastotilat vuodesta 1969 

Palvelut projekteihin - Muotit, telineet ja suunnittelu yhdestä paikasta 

Muotit

PERI toimittaa sopivan muottijärjestelmän jokaiselle betonirakenteelle ja -osalle. Tuotevalikoima vastaa globaaleihin vaatimuksiin erilaisista rakennustavoista ja -ehdoista. 

Telineet

PERI:n telineet sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Oli kyseessä sitten kehä- tai moduuliteline, PERI-telineiden joustavuus mahdollistaa korkean käyttöasteen. 

Suunnittelu

Suunnittelu ei tarkoita PERI:lle pelkästään tuotekehitystä ja teknistä suunnittelua, vaan yksityiskohtaista perehtymistä, sekä optimaalisen ratkaisun löytämistä jokaiseen muotti- ja telineprojektiin. 

Tasaista kasvua – menestystarina

PERI:llä on kokemusta yli 50 vuoden ajalta: Suuret innovaatiot ja varhainen kansainvälistyminen ovat syitä menestykseen maailmalla. Asiakaslähtöisyys, laatujärjestelmät ja kokemus keräävät luottumusta, jonka ansiosta yritys on johtava maailmanlaajuinen brändi. 

Kansainvälinen PERI  – yli 100 toimipistettä ympäri maailman 

Palvelemme asiakkaitamme toimipisteestä käsin lähes jokaisessa maassa. Keräämme asiantuntemusta, kokemusta ja tietotaitoa kaikenlaisista kohteista kansainvälisesti, ja jaamme tämän kaiken asiakkaidemme kanssa. Paikalliset oivallukset lisäävät tietämystä kansainvälisesti - tuloksena tehokkaat, laadukkaat ja turvalliset rakennusprosessit. 

Toimipisteemme

Perusperiaatteena kestävyys - kehittämisestä kuljetukseen

Kestävyys-ajattelulla on tukeva paikka liiketoimintaprosesseissamme. Tuotekehitys on jo keskittynyt saavuttamaan parhaan mahdollisen käyttöasteen, ja tällä tavoin lisäämään taloudellisuutta. Raaka-ainevalinnat sekä valmistus toteutetaan kestävyys-periaatetta noudattaen - esimerkiksi puutavara tulee pääosin sertifioiduilta alueilta. 

Uudet teknologiat ja tehokkaat tuotantoprosessit takaavat parhaan laadun ja pitkä käyttö-iän PERI-järjestelmille. Tällä puolestaan on positiivinen vaikutus resurssien kulutukseen. Logistiikka suunnitellaan optimaalisesti, jotta kuljetusmatkat pysyisivät mahdollisimman lyhyinä.  

Biovoimalaitos Weissenhornissa on merkkinä kestävyys-toiminnoista PERI:llä.  

PERI-konsernin Code of Conduct on luettavissa TÄÄLLÄ