PERI InSite Construction -lämpötilasensori mittaa betonin lujuutta ja auttaa välttämään ennen aikaista muotin purkua, sekä kaikenlaisia jälkitöitä.

PERI InSite Construction -lämpötilasensorit

Varmistaa, että betonin lämpötila on optimi rakenteen lujuudenkehitykselle.

PERI InSite Construction -lämpötilasensori mittaa betonin lujuutta ja auttaa välttämään ennen aikaista muotin purkua, sekä kaikenlaisia jälkitöitä.

Jos muotti puretaan liian aikaisin, voi se aiheuttaa halkeamia betoniin, mikä vaikuttaa rakenteen kokonaislujuuteen ja eheyteen.

PERI InSite Construction -lämpötilasensorin avulla määritetään reaaliaikaisen datan avulla optimaalinen purku-aika. Purkutoiminnot voidaan suorittaa aikaisemmin, jolloin tarvittavan muottimateriaalin määrää voidaan vähentää.

 


Käyttö

PERI InSite Construction -lämpötilasensorit

 • Videot
 • Asetuksia hallitaan PERI InSite Construction -sovelluksessa. Hälytystoiminto ilmoittaa käyttäjälle, kun kahden mittauspisteen lämpötila tai lämpötilaero ylittää tai laskee alle asetetun arvon.
  Tieto tarkoista lukemista riippumatta siitä, missä olet

  Sensori mittaa lämpötilan betonin eri kohdissa ja siirtää tiedot automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että massabetonin ja talvibetonin lämpötila voidaan määrittää suoraan mistä tahansa - esimerkiksi toimistosta. Näin varmistetaan, että betonin lämpötila ei putoa vaaditun alapuolelle.

 • PERI InSite Construction -lämpötilasensori mittaa betonin lujuutta ja auttaa välttämään ennen aikaista muotin purkua, sekä kaikenlaisia jälkitöitä.
  Hallinta PERI InSite Construction -sovelluksessa

  Asetuksia hallitaan PERI InSite Construction -sovelluksessa. Hälytystoiminto ilmoittaa käyttäjälle, kun kahden mittauspisteen lämpötila tai lämpötilaero ylittää tai laskee alle asetetun arvon.

  Digitaalisen tekniikan avulla kaikki tiedot ovat käytettävissä ja tallennettavissa yhdelle alustalle, mikä poistaa kaikki aikaa vievät manuaaliset kirjaukset.

Yhteensopivat tuotteet

Oletko kiinnostunut lämpötilasensoreista?

Soita 010 8370 700!

Ota yhteyttä!

Ladattavat dokumentit

Esitteet ja asennusohjeet alla: